Skip to content

Underviserer og facilitatorer

Center for Regenerativ Ledelses faste team af undervisere og facilitatorer

Foruden det faste team, så samarbejder vi også med en lang række af dygtige mennesker med særlige kompetencer inden for det regenerative ledelsesfelt. Hvis du er interesseret i at indgå samarbejde med os, så tøv endelig ikke med at kontakte os på mail@centerforregenerativledelse.dk


Tina Gliese, Founder Og Partner I Center For Regenerativ Ledelse

Tina Gliese
Tina er stifter af uddannelsen Den Regenerative Leder. Hun er cand.tecn.soc (miljøplanlægger) og har 15 års erfaring med at lede og faciliteret bæredygtige projekter og forandringsprocesser. Hun har 20 års erfaring med meditation og er uddannet instruktør i naturbaseret mindfulness. Derudover er hun nørd inden for systemisk tænkning og naturens intelligens.

Tina er primær underviser og facilitator på uddannelsen, og underviser bl.a. i regenerative principper, systemisk tænkning, mindfulness og naturforbindelse. 


Sissel Lea Nielsen

Sissel Lea Nielsen
Sissel er antropolog, tidligere leder og arbejder med systemisk organisations- og ledelsesudvikling. Sissel er optaget af at genskabe menneskers forbindelse til naturen, sig selv og hinanden og faciliterer workshops for organisationer og virksomheder i naturen. Sissel er uddannet naturterapeutisk mindfulness instruktør og stifter af JORDNÆR, hvor hun underviser i naturbaseret mindfulness.

Sissel underviser i mindfulness og naturforbindelse.


Jacob Rask, lektor i økonomi

Jacob Rask
Jacob er ekstern lektor i økonomi, Roskilde Universitet. Underviser, forfatter og iværksætter. Jacob har mange års erfaring som underviser, foredragsholder og højskolelærer indenfor blandt andet økonomi, økologi, klima, politik samt demokratisk og værdibaseret iværksætteri. Uddannet økonom fra Schumacher College (England) og miljøplanlægning (TekSam) fra Roskilde Universitet. Sammen med Helena Reumert Gjerding er han forfatter til bl.a. bogen ‘Kooperativ Håndbog – Iværksætteri i fællesskab’ – en praktisk, juridisk og økonomisk vejledning i at skabe regenerative, lokalt forankrede, selvstyrende og demokratiske virksomheder. Han har arbejdet frivilligt og professionelt med mange foreninger og initiativer, heriblandt Københavns Fødevarefællesskab, Omstilling Nu og Transition Towns bevægelsen. Han har stiftet Copenhagen Doughnut, som har til formål at inspirere Københavns Kommune til at arbejde med Kate Raworth’s Doughnut-model i praksis. Jacob brænder for at skabe handlings- og læringsrum, hvor folk kan engagere sig i praktiske løsninger på klima- og naturkrisen.

Vi hjælper fremtidens ledere med at være, tænke og handle i overensstemmelse og balance med vores indre menneskelige natur og den ydre natur – til fordel for mennesker, virksomheder og planeten.

Back To Top