skip to Main Content

Online infomøde

Tilmelding til info-møde om uddannelsen
‘Den regenerative Leder’

Tirsdag den 28. februar kl. 19.30 – 20.30.

Vi starter den 15. marts med et fantastisk hold af nytænkende, progressive og modige ledere. Der er ganske få ledige pladser tilbage til de helt rigtige. Så, hvis du skal være en del af dette stærke læringsfællesskab eller bare er nysgerrig på at høre mere, så kan du tilmelde dig vores online info-møde på tirsdag den 28. februar kl. 19.30 – 20.30.

Tilmeldingsformular


    Hvordan leder vi os selv, vores organisationer og det større økosystem, som vores organisation er en del af regenerativt? Hvordan opbygger vi individuel og organisatorisk resiliens, så vi kan imødekomme og respondere klogt på de mange forandringer og chok, som fremtiden byder på?

    Det vil vi udfolde og udforske på den 6 måneders uddannelse Den Regenerative Leder med naturen som vejviser. I smukke naturområder på Sjælland og i Sverige vil vi dykke ned i naturens fantastiske intelligens og undersøge hvordan vi kan integrere den ind i vores ledelse og organisationer. Vi vil lære og træne at slippe de spændinger og distraktioner, som forhindrer os i at opleve en naturlig forbindelse til naturen. Kort sagt, så handler det om at lære at tænke, være og handle som en integreret del af resten af livet.

    Back To Top