skip to Main Content

Center for Regenerativ Ledelses råd

Formålet med Center for Regenerativ Ledelses råd er at styrke og løfte centret i henhold til vores formål og styrende principper.

Rådet består af:

Karen Blincoe

Karen Blincoe

Karen har arbejdet inden for bæredygtighedsfeltet i mere end 30 år, hvor hun har opbygget og ledet forskellige organisationer. Hun har bl.a. været direktør for det progressive universitet i England Schumacher College, som arbejder med indre og ydre bæredygtighed, hun har grundlagt og været direktør for den erhvervsdrivende fond ICIS, som havde til formål at fremme bæredygtighed bl.a. via uddannelsesaktiviteter og så har hun været med til at skabe Chora Connection – Center for Bæredygtighed og Resiliens (i dag Chora 2030), hvor hun har været både direktør og bestyrelsesformand. I dag sidder hun bl.a. i bestyrelsen for Chora 2030 og Samsø Energiakademi og har lige udgivet en bog om bæredygtighed: Achieving Sustainability – The Ultimate Human Challenge.

Du kan læse mere om hende og bogen på www.karenblincoe.dk

Annemarie Meisling

Annemarie Meisling

Annemarie er en international anerkendt leder, som har drevet bæredygtige transformationer i den private sektor, der bl.a. har bidraget til, at den globale bioscience-virksomhed Chr. Hansen flere år i træk har rangeret helt i toppen af verdens mest bæredygtige virksomheder. Derudover har hun ekspertise inden for bl.a. formålsdrevet ledelse og regenerativ ledelse. Hun har arbejdet i førende internationale virksomheder, som Novo Nordisk, COWI, IFC, Verdensbanken og Dansk Industri. I dag er hun Senior Director i Corporate Affairs, ESG & Sustainability hos Chr. Hansen samt en efterspurgt Key note speaker og strategisk rådgiver. Annemarie er særligt optaget af at udvikle stærke teams, som skaber den nødvendige organisatoriske udvikling samtidig med at medarbejdernes trivsel er i højsædet.

Mads Kjøller Damkjær

Dorte Riis Hensen

Partner

Vores fire hovedfokusområder er:

Inspiration og videndeling via bl.a. foredrag, podcast, artikler og blogindlæg

Netværk og samskabelse for og med aktører som deler vores livssyn

Skræddersyede workshops og forløb for virksomheder og organisationer

Transformativ uddannelse: ’Den Regenerative Leder’ for fremtidens ledere

Back To Top