skip to Main Content
Camilla Bruun: Indre bæredygtighed & følelser

#6 Camilla Bruun: Indre bæredygtighed & følelser

I denne episode har jeg en samtale med psykolog og forfatter Camilla Bruun. Vores samtale tager udgangspunkt i hendes bog ”Hel dine følelser med mindfulness og medfølelse” fra november 2021.

Vi taler bl.a. om hvorfor det er så vigtigt, at vi lærer at rumme og tage os af vores følelser, både ift. vores egen indre tilstand, vores relationer og i forhold til de bæredygtighedskriser vi står i. Vi taler også om hvorfor mindfulness og medfølelse er så stærke metoder til at få ro i vores følelsesliv og hvordan vi kan bruge det i praksis.

Camilla har specialiseret sig i mindfulnessbaseret terapi. Hendes interesse for mindfulness og medfølelse går tilbage til hendes psykologistudie, hvor hun var i Indien og interviewe tibetanere i eksil, som havde været udsat for totur. Hendes studier bekræftede det som andre undersøgelser også havde vist, nemlig at denne befolkningsgruppe havde en særlig modstandskraft. Det var mødet med tibetanerne, som fik hendes øjne op for ressourcerne i mindfulness og medfølelse.

Hvis du er interesseret om at vide mere om Camilla og hvad hun tilbyder i hendes praksis i København, så kan du læse mere på hendes hjemmeside www.camillabruun.dk

Rigtig god fornøjelse.

Nyhedsbrev

Skriv dit navn og din email-adresse i felterne herunder for at modtage vores nyhedsbrev.

Back To Top