skip to Main Content
Forbindelse og bæredygtighed i verden indefra og ud

#1 Velkommen til Forbindelse

Denne podcast er til dig, som længes efter og gerne vil inspireres til at leve og virke ud fra en dyb forbindelse og balance med dig selv, med naturen og med alt det liv der omgiver os.

I denne episode kan du lære mig, Tina Gliese, bedre at kende. Jeg fortæller om min personlige rejse fra et liv fyldt med stress, hvor jeg arbejdede for at skabe ydre bæredygtighed i verden – til et liv i dyb forbindelse, med en mission om at skabe bæredygtighed i verden indefra og ud. Du kan bl.a. høre om hvordan jeg er nået til klarhed over min mission, og hvorfor jeg mener, at den er afgørende for vores fremtid her på jorden.

Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi finder sammen i styrkende fællesskaber nu, hvor vi kan løfte og inspirere hinanden. Derfor vil jeg altid meget gerne høre fra dig, hvis du resonerer med mine ord.

Du kan skrive til mig på mail@centerforregenerativledelse.dk eller via de sociale medier.
Tak fordi du lytter med.

Nyhedsbrev

Skriv dit navn og din email-adresse i felterne herunder for at modtage vores nyhedsbrev.

Back To Top